Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, November 24, 2014

Terabai..

Assalamualaikum..
Makin terabai blog aku ni..
Skrg just aktif kat fb jer..
Tak menyempat2 nk menulis kat sni..

Update sikit pasal 2 puteri..
Kakak dah 2 thn 5 bln..
Mulut?? 
Ya Rabbi potpet sepanjang masa..





Adik pula..
Dah 9 bulan..
Cool jer..
Tak banyak kerenah..





Mama pulak..
Ermmm makin tembun!!
Nak kurussssss..sobsob..
Pernah try atkin tapi iman tak kuat.. Hihi.
Dan mama mcm dah ready jer utk no3..
Hahaha..




Kbai!!

Monday, May 26, 2014

Tempat mengemukkan badan!!



Tempat kami laki bini ngapp!!
Eh aku kuat mkn skrg..gemuk balik lah..Rasa sbb Safira kuat menyusu..maka aku cepat sgt lapar..ok nampak sgt bukan salah aku kan!!kan!!haha..

Kalau korang perasan rumah aku banyak benda warna hitam..kenapa??? Sbb pemiliknya hitam..hitam manis okeyyyy..haha..










First time aku gubah bunga...cantik sgt kan...lalalalalala...






Perasan tak!!kat pic atas dalam frame ni bunga..sekarang sudah kasi tukarlah...hampir 3tahun dah aku dok pakai bunga tu..mula2 hias bilik pengantin..lps tu hias kt ruang tamu..lps tu hias kat blk tetamu..lama2 aku dah muak nengoknya..maka cari kain..tuntang tuntang tuntang siap lah frame diatas..aku sukeeeee... Tp en suami xsukeeee...katanya sukeee yg lama lg...lagi berseri..3D katanyaaaa.. Ahhh bangggg moden lah sikit... Tu zaman kita br kawen.. Skrg kita dah anak 2!!hahaha..


Ok..bai!!