Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, May 26, 2011

kisah majuk & denda

alkisahnya bermula dr mlm smlm apabila ak majuk ngan en tunang....
majuk sbb ak der salah paham ngan de...
ak off hp dr smlm smplah ptg td..
der 53miskol n 16msg dr dia...
kejam x ak...huhuhuhu...
ntahlah semlm tetb nk jd kejam..
seblm ni ade majuk gak tp xpenahlah penah off hp tp sekejap jer..
ni dkt 24jam...
ganas x??brutal x???
maaf yer en tunang...
cmne majuk pun i ttp syg u *malu2*kehkeh...
ptg td pas tgk cte nora elena rindu terhadap en tunang membuak2..he3..
so try on hp n dlm bpe minit trus dpt panggilan dr dia...
ak angkat tp bt2 juai mahai g...n ckp pun cm nk xnk jer...
pas2 en tunang memulakan lah madah2 nyer utk mengambil ati ak wlupun dia xbersalah pun...he3
mmg dia xsalah pun...ak yg bersalah sbnrnyer....ngade2 lebih...nk manje2 sbnrnyer...cis!!lau en tunang taw ni mmg kompem ak kne sekeh laju2....hahahaha...
pas pot pet pot pet ..ayg...anje... darling...bby..buat hati...pengarang jantung..jantung pisang...kehkeh...
smu diatas mengarut jer ok...xder nyer en tunang nk bemadah lebih2 cm 2...
askar kan...jiwa mesti kental...xder lah nk romantik2 sgt...hua3...
pas sesi pujuk memujuk selesai ak kata ada satuuuuuuuuuuuu jer cara nk ok blk..
satu cara ni jer taw...
en tunang tnya apa dia???
siap ckp nk kne terjun tingkat 3 ke bwh mulakan dgn kpla dl ker...
pas2 ak jwb yer ler...cer bt...kehkeh...
en tunang kata 2 contoh jer..
dh 2 ske sgt main2 apa ak ckp...ak pkena dia blk...amikk ko...
ble suh bt kata contoh lak...dan2 jer....ha3..
ak kata bg lah contoh logik ckit...
en tunang jawab kadang2 kne lah bg xlogik ckit br syg abg ni gelakkk...cewahhhhhhh!!!tangkap lentok lak ak kejap ;p
korang nk taw x apa denda nyer??
xnak???xnk sudah...ak nk cte jugak2...kehkehhhhhhh....
sebenarnya ak tringin nk ade gambo2 pre wedding cm org2 lain..
tringin tahap terliur dh ni...he3...
keterliuran ak ni tb2 menjadi tahap max apabila melihat keindahan2 gmbo pre wedding b2b yg lain terutama gambo2 mereka ni

wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
ak nk jgkkk...
tetb smlm tanpa dijangka ak majuk ngan en tunang kan...
so der alasan lah kan nk mtk en tunang setuju tuk pre wedding nihh...kehkeh...truk prangai ko ekk wani oiii!!
xpelaaaa...bukan selalu lehh...sekali seumur idop jer...
smu b2b nak kan...ak pun nk gakk...nk gakk....nk gakkkkkk...smbil hentak2 kaki...ha3
skg ni ak xdpt lg jawapan en tunang sbb td talian terpaksa diputuskan sbb waktu maghrib nk bis dh...
g pun mak ak dh jeling2 msk blk tgk ak...
kang xpasai2 ak dpt ceramah freee...kehkeh....
jgnlah marah2 makku syg...beseler jiwa remaja...he3..
pas2 solat td en tunang kol...
berdebar2 jantung aku..
kalah kelajuan degupan mase aku nk amik result spm dl..melampau x???ha2..
ak pun angkat dan menjawab dgn suara selembut sutera bak tuala bby yg br dibasuh dengan softlan...kehkehh..
nk taw jawapan en tunang???
jawapannyer adalah........
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
syg...abg nk gi mkn japp...
satg blk abg kol syg oke...
cissss!!!!bt penat ak kontrol suara jer...
lg pnt korang scroll ke bwh...kehkeh...
semangat ak nk mjawabnyer...
igt en tunang nk jwb
"yes, i will"
cehhh2....ko ingt cm cte2 omputeh nk kwen 2 kerrr??
he3...
mangarut btol ak...
ak ngan suara redha membenarkan en tunang g mkn dl dan membiarkan diriku terkapai2 menanti jawapan bak menunggu duit 10juta bulan jatuh ke riba...wuwuwuwuuu..
jadi skg xder per2 keputusan lg..
harap2 en tunang setuju lah kan...
ksian kat ak mengidam...
org tua2 kata xbaik bg tunang mengidam2 ni..kang tunang cari lain....kahkah...
dush!!dush!!!jahat yer mulut ko ;p

ak dh try survey2 nk amik spe tuk pre wedding ak....
xmo lah jd cm ms tunang dl...
gambo smp skg xdpt2 lg..
ak rse nnt aku dpt gmbo kwen dl kot br dpt gmbo tunang....hu3...
klu korang yg nk taw cte leh merujuk pada kamus link sedih ni

so td aku tnya lah kt sorang member mktb ak..
de mmg amik gambo2 org kwen ni..
pas2 hr 2 de da amik gmbo pre wedding kawan ak..
not bad...so nice..
ak ske....
ni cth gmbo2 dia


ni lak link de...
korang leh ushar2 package de...
mmg berbaloi2...he3..
ak tnya de lau utk pre wedding bpe..
de kata kalo shoot, edit ngn burn... RM300 utk 70 images
ok kot nooo...ak pun bkn taw sgt bab2 harga ni..
tp yg pasti aku puas hati ngan gmbo2 de..
dan yg plg penting de dak mktb ak...
xkan de nk tipu ak lak kan...
senang ak nk pantau2 de t...he3...
de ni pun blh wat bina n banting kawen taw..
de wat cntk...siyes cantikk..
bese lah org muda wat....jiwa seni de moden lah kan...
nama pun bakal ckgu PSV kan...he3...
tetb nk promote lak...
wan bg ak komisyen taw...kehkehh ;p

jadi skg ak masih menanti jawapan en tunang...
semoga pintu hatinyer dibuka tuk wat pre wedding...
tp lau en tunang xnk...xpela...
ak pasrah..
ak redha....
tp....
ak majuk blk...
dan majuk kali ni lagi ganas...lg brutal...
ak siap blh bertuko jd kaler ijo taw x...kehkeh...
oklah ak nk gi msk maggi jap..
pas2 ni lau en tunang setuju tiap2 hari lah ak kne mkn maggi sbb kompem ak yg kne kuar duit tuk pre wedding 2...
en tunang kan xnk..
de kata bt menda berfaedah jer!!!
berfaedah apa pre wedding ni bg ak!!!kih3...
kaki melawan ak ni....
nasib lah ko en tunang...

notakaki : majuk+gaduh+jeling jeluat+angkat tgn nk tumbuk+n smu2 lg keganasan yg aku tunjukkan pada en tunang xbermakna ak xskekannya...malah berlebih2 bertambah2 perasaan syg cintan cintun diriku terhadapnyerrr....cewahhh...jiwang jap oke ;p
sile jgn muntah darah ijo...

6 comments:

  1. dear.comel la plak u majuk ngan en tunang..hee

    ReplyDelete
  2. niat baik tape kn... hee
    nak wat pre-wed tema ape dear?
    mie plak yg terlebih excited... hahah~

    ReplyDelete
  3. xtaw lah tema apa....x terpk lg...mmg utk pre wedding ade tema ker mie??slalu org wat tema apa yer?

    ReplyDelete
  4. hehe..alololo..comelnye ngajuk2...ala bese la tu laki...

    i b2b jugak...i folo u k..leh share2 idea...:P

    ReplyDelete
  5. majuk2 membawa bahagia...keh2...
    oraittt i follow u dear =)

    ReplyDelete