Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, May 23, 2011

Nur Kasih The Movie



jumaat lepas aku berdua dgn housemate gi tgk cte NKTH...selamat lah ak dh booking tket on9...smpi jer tmpt tiket, 2 diaaaaaaaaaaaaaaa beratuq baik punya pnjg...ak pun cuak gak sbb xpenah lg lah booked tket on9. ak igt kne baratur sma..last2 ak g depan tnya
aku : bang yg book kne beratur gak ker?
abg kaunter : xpayah!!bak no ref..
aku:hoyeeee2!!sambil wat2 lompat bintang...kehkeh ;p
nsb baik ak book!!lau x kompem xdpt tgk...org lain benggang jer tgk kami dpt dl tket....ngehehe..
so kwn2 lau nk tgk movie 2 book lah dl yer secara on9...free jer pun =)

pas ble tket kami ronde2 cari makan dl...mkn 2 penting tuk dptkan tenaga...tenaga tu penting tuk alirkan air mata nnt.....hahaha...

aku pekena nasi ayam n sirap limau...tp gambo mknan xamikk...so tgk gmbo ak jer lah yer =)



pasal NKTM ni bg ak okelah...dr 5 bntg ak bg 3stgh bntg lah...cehhh cam pakar jer kan ak ni..he3...cte dia ade sdh, ada lawaknyer..sdhnyer sdh btol2...lawaknyer, lawak btol2..bg akulah...lau bg korang xlawak ak xtawlah kan...kehleh ;p

aku paling ske watak Hassan dlm movie ni...wlupun watak dia sekejap tp meninggalkan kesan bt aku lah...antara dialog dia yg aku xleh lupa ialah “Are you OK? Sand Storm. Big-big. You Sleep.” kehkeh...wat lawak jer Hassan ni...dengan dia cilok spe nyer rayban ntah...comel jerr...

ttng lakonan aidil, adam n nur bg aku okelah...bolehlah...he3...tp myb best drama lg kot...

tp yg plg bes adalah pemandangan dlm cte....perhhhhh!!!mabelossss...he3...mmg cntik lah view2 dlm cte ni...lau xcye korang g tgk dl...kompem korang akan terpukau punya...

pas2 ade bdk yg sgt comelllll!!!spe lagi adik mia 2 lahh...lakonan de sgt comelll...secomel wajahnya tp ak lbh tertarik dgn lakonan abg kpd mia dlm cte ni yg dikenali sbg ilias...bdk ni nmpk sgt matang dlm lakonan nyer...kata2 de pun mcm org2 besar jer...pandai dia nk pujuk ayah dia kata nk tdo sama sbb mak deorang ayu raudah dh meninggal...

satu jer yg xbes sal cte ni ble ade adengan letup2. ..nmpk bebenooor komputernyerrr...hu3...cerrr bg meletop betol2 kan...baru nmpk ganasss...he3...

so korang apa lg...gilah serang panggung sementara stokk masih ada...he3..

notakaki: xsabo nk tgk movie transformer yg baru =)

No comments:

Post a Comment