Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, May 25, 2011

syukur alhamdullillah

alhamdullilah syukur nikmat...malaysia maju rakyat selamat...alhamdullilah...alhamdullillah..
(tetb dtg mood nk nyanyi kan...he3)

Alhamdullillah

hari ni 25.11.2011 bersamaa hari Rabu pada jam 11 pagi tamatlah sudah exam sem ni...kekekeh..sonok gak lah rse sbb sem ni tensen ckit ngan exam wlupun cuma 2 paper jer...sblm ni 5 paper blh cool...ni 2 paper pulak payahhh nyerrr lerr...myb sbb kne praktikum kat sekolah agak lama pas2 masa utk blaja kurang lah kan(cisss!!2 smu alasan ko jer tawww!!)

tp apapun alhamdullillah sbb berjaya menjawab kedua2 paper itu dengan jayanya
ohhh....tidak sebenarnya...hu3...proses goreng menggoreng juga yg berlaku...xpela...dh usaha...skg tawakal dan doa jer lah kan..moga2 lulus dgn baik...amin...
so dh tutup buku utk sem ni...kita buka buku baru untuk sem last...ulang sekali lagi yer kak2 sekalian SEM LAST..kehkehkeh...
tp 2 kta cte kemudian ek...sbb mulai saat ini saya isytiharkan bahawasanya saya bercuti selama 3 MINGGU...oyeeee....ni jer last cuti lama punn...pasni ikut cuti sekolah cm biasa..
ok utk cuti ni kta lupakan terus sekejap okeyyy pasal belajar!!
utk cuti ni aku nk tumpukan perkara2 seperti berikut:

1. perkahwinan abg chik ak yg akan diadakan pd 4 dan 11 Jun 2011
2. bekas hantaran aku( segala mcm DIY lah konon)
3. bunga tisu(org lain bt ak nk wat gakk!!kehkeh)
4.kad kahwin(lagi 3bln nk kwen ak xjumpa2 lg org yg nk btkan kad kwen ak...ak nk kad yg murah tapi CANTIK...boleh????hua3...)
5. nk bincang pasal pelamin/baju/makeup yg ak nk
6.cari bahan tuk bt paperbeg(konon2 nk DIY gak ler)
7. nk cari kayu tuk wat frame dlm blk..frame 2 aku nk buh bunga byk2..
8. dan byk lg angan2 dan cita2 aku nk bt time cuti ni tp skg dh lupa...t lau igt aku update...kehkehkeh...



notakaki: duittt XDERRR..angan2 BESO...blaja g gatai nk KAWEN...dh koje kan SYOKKKKK~~

2 comments:

  1. hi3........byknye list dear.....takpe angan2 tu boleh tercapai pny...go dear...!!

    ReplyDelete
  2. kehkeh...bykkan kan...angan2 besaqqqq punye...he3...lau siap rangka2 pun dh oke kan =)

    ReplyDelete