Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, June 29, 2011

The Best Bride & Groom Pose Ever

br terbaca pasal contest yg dibt oleh emah somel...
so nk join jgk wlupun dh saat2 akhir ni...keh2..

syarat2 nyer :

semua..wajib menjadi follower blog ini.
2. Menulis satu entry mengenai contest ini dah TAG 5 orang rakan anda.

3. Upload 1 gambar terbaik dalam entry anda tadi yang bertajuk "The Best Bride & Groom Pose Ever". Tak kisah la gambar pasangan mana pun asalkan korang x copy restricted pic sesape ok.
4. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen entry ini.

hadiahnyer pula :


1st: Wang tunai Rm100.

2nd: Buku "Panduan Hidup Bersyariat"

3rd: Buku "Aku Terima Nikahnya"

nak hadiah nk 3 blhhh...kehkeh...



sweet sgt akak n abg ni....
ske tgk gmbo2 mrk..
abg ni kwn fb ak...
igt nnt nk ade sekeping cmni jgk...
tp apabila dah sah nnt lah...
jgn xsah lg dh bt mcm ni...
mau kne luku bertubi...kehkeh...

so nk tag contest ni kpd mreka :

No comments:

Post a Comment