Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, July 1, 2011

tudung nikah

pening kpla ble pk sal tudung nikah..
ak sewa baju nikah kt kedai..
kompem2 dia akan bg tdung ala2 cmni kan..hu3..

kawan2 taw x mcm mne nk dptkan tudung yg pesyen2 mcm kat bwh ni..
ker atau sapa2 taw mcm mne nk watnyer leh ler ajarkan =)

1.
nk tudung mcm ni...hu3

mcm ni pun cantik jgk kan..

3.
yang ni pun cntik...ade spe2 nk bg...keh3

4.
heart this one =)

5.
alaaa..spe nk btkan mcm niii ;p

6.
gmbo ni mcm dh wajib lak bg smu b2b kan..keh3...


tlg yer kwn2 yg der idea mne2 nk cr atau mcm mne nk wat tudung ni...
gtawlah sy insan yg memerlukan ini..keh2...
LOL =)


8 comments:

  1. kena tempah kan dear tudung camni.. hurm cuba tgk sini

    http://www.facebook.com/profile.php?id=1212167468

    ReplyDelete
  2. sama la kita sewa baju nikah kt butik tp butik tu suh bawak tudung sendiri..

    mawar nikah warna ape?kalu putih leh tgk kt b2b kina,dia ade wat entry nk sewakan tudung chiffon warna putih..

    ReplyDelete
  3. nora : tq yer..cntik2 nyer tudung n vel dia...tp harga pun cntk..he3..

    lala : warna putih..nnt wani usha2 kt blog dia..lau lala nk tgk kt ni pun ada jgk taw...wani nk tempah tp akak 2 kata xsempat dh ..hu3..

    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000737276576&ref=ts

    ReplyDelete
  4. try search kat fb Diyang Azura..

    ReplyDelete
  5. bruce lee : wani dh try tnya kt kak diyang..tp dia xterima dh tempahan tuk september..hu3...

    mieza :tq tp wani xleh bukak lah blog dia..hu3

    ReplyDelete
  6. taste kita sama..hehe..nida pon ske style mcm tu..maybe akan diy sendiri kot..tunggu baju nikah siap baru nida buat, sebab nk cari kain yg warna sepadan ngn baju..

    ReplyDelete
  7. ble nida nk wat?????nk tgk..keh2...
    td try tgk2 kain tp rse cm xreti lak nk bt

    ReplyDelete