Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, August 16, 2011

air mata kasih


maafkan cikgu syg...
bukan sje2 jer ckgu usik bg nangis...
tp geram jugak ble dh bulan 8 ni huruf a pun xkenal2...
main jer taw...
sabo ajer ler...
sian kat deorg ni..
smpi ble br nk knl huruf kan...

ak usik dak ni ckp xleh blk nnt sbb xleh tulis huruf a...
comel jer dia ni..badan jer kecik..sore beso..
jgn nangis2 lg yer...
sok ckgu bg gule2..
opssss xleh...
esok pose ;p

2 comments:

  1. alor...ciannya dia...

    teringat anak buah masa dia 5 tahun sekolah kindergarden. dia ngadu dgn my dad, dia cakap 'ATOK, TEACHER BELLA KATA BELLA BODOH!'... then my dad jawap 'NANTI BELLA CAKAP KAT TEACHER, SEBAB TU SAYA SEKOLAH..'..then btl2 dia cakap..pastu dia terus tanak datang lagi sbb teacher dia pukul dia....

    ReplyDelete
  2. amboi mulut ckgu tu...nk kne cabai2 ni...keh2...
    ni sje bg budak ni rajin ckit nk blaja...lau x asik nk main jer...dh bln 8 xknl2 lg abc....hu3

    ReplyDelete