Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, October 31, 2011

puasa

patutnyer hr ni nk g bt buku merah..
ak dh siap2 bagai en suami kol kata esk br leh bt buku...
sob3..
mrajuk trus ak ngan en suami...
ye laaa ak ngantuk gler...
pas antar en suami kje dr pintu jelah kan..
ak babai2 manja...
ak msk tdo blk...
hahahaha...
pas2 en suami blk suh ak siap2..
ak punya lah pulun mandi dan siap2 smu..
pas2 siap tunggu depan pintu..
tup2 dia kol kata xjd..
esk lak nurse tu kata...
hu3..
majuk2...
tp kjp jer lah ;p

nurse pesan kat en suami suh ak puasa mulai kul 10 mlm ni..
hu3...
entah thn ke idok ak ni...
tp xpe...
mama akan cuba yg terbaik utk baby mama yer...
semoga Allah permudahkan urusan esok..
amin...

4 comments:

  1. seronoknya ble da pregnant,hehe...rasa epi utk sis since kte follow blog ni b4 nikah lg then hopefully sama2 share bes moment tunggu baby membesar plak kan...;)

    ReplyDelete
  2. ekin : =)

    nasha : maseh sudi baca blog ni...terharu rse...sob3...he3...insyaAllah apa2 perkmbngan terbaru akan ditepek di sni...

    ReplyDelete
  3. lala tag wanie...hehehe

    http://misilala.blogspot.com/2011/11/selamat-hari-selasa.html

    ReplyDelete