Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, March 4, 2012

papa dah balik baby diam...

en suami blk semlm..
smp hr ni baby kurang tendang..
tendang pun mcm nk xnk jer..
ble en suami kaco2 langsung xde respon..
ak kaco pun baby buat dek jer...
merajuk ke sayang....

riso nyer ak..
perlu ke ak risau??
sbb kandungan baru 6 bulan...
hu3..


baby tendang lah mama kuat2...
mama xkesah pun...
mama lagi suka...
T_T

8 comments:

  1. normal kot...sy pun baru hr ni masuk 6 bulan...kdg2 bby aktif tendang, kdg2 die diam aje,tepuk2 perut pun bb wat derk je, huhu

    ReplyDelete
  2. nnti dah 7 bulan ke atas baby lagiiiii aktiff..smpai maknya x leh tidur.hihihii

    ReplyDelete
  3. baby i pun sama. time husband i xde, kemain lagi tendang2 sampai nak tido pun susah. bile husband ade, susah btol nak rasa die gerak. so i buat conclusion, baby i takut dgn husband i. sedehhhhh haha!

    ReplyDelete
  4. liyana : 2 lah...2hr ni dia byk diam jer...riso2..

    reyna : he3..xpe aktif..asal baby sihat kan...

    elly : sama lah..nk wat conclusion cam2 lah..he3...

    ReplyDelete
  5. ekin pon same....
    bile papa die panggil,die xde respon pon
    klu mommy panggil,bukan men lg die....
    x reti dok diam...
    hehehe

    ReplyDelete
  6. hurrmm..kalau dalam mase sejam walaupon gerak sekali..kire ok ar..nanti dah masuk 7 bulan baru ley rase baby bertambah aktif tak duduk diam..kalau risau sangat..cer tanyer doktor..takut ape2 lak kan..

    ReplyDelete
  7. hehe hana baru 5 bulan but dah rasalah baby asyik tendang je. Kadang2kan bla baby asyk gerak je, kita mcm tertanya npe baby aktif sgt, lapar ke apa ke, then bla baby diam je bmbng gak, why tak gerak2. hehe naluri ibu yg sgt bmbangkan anak2 membuatkan kita rasa mcm tu kn?

    ReplyDelete