Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, April 3, 2012

kasut baru


hari tu en suami tegur kaki dah bengkak..
so ngadu2 kat en suami kata kasut dah tak muat...
kebetulan masa tu ada kat ipoh...
terus en suami ajak gi ipoh prade...
oyeeeeeeeeeeee...
kita pokaikan lagi poket papa yer baby..
he2..

sebenarnya en suami xikut balik ipoh pada awalnya sbb kje..
so aku balik dengan along aku aje...
sedih sgt masa en suami kata xboleh balik..
merajuk sebentar aku..
kui3...

esoknya dalam kul 5ptg en suami kol..
tiba2 tanya malam ni nk mkn kat mana...
aku kata lah makan kat umah jer..
emak dah masak...
en suami kata alaaa kita ajak lah semua makan luar..
abg nak banje...
pelik dah aku..
pas2 en suami kata satgi ambil abg kat medan gopeng...
skrg abg sampai kat sungkai dh....
hah!!
terkejut mak taww...
nak melompat rasa..
en suami bergegas balik jugak naik bas..
terharu lagi aku..
sob3...


rezeki en suami lebih bulan ni...
alhamdullillah....


jadi ahadnya kami pergilah ke ipoh prade...
rushing2 jugak ni sebab kul 3 nanti nak balik senawang dah...
so round2 ipoh prade...
target memang nak cari kedai kasut scholl dah...
dulu pernah berangan kalau mengandung nak pakai kasut jenama ni..
alhamdullillah termakbul jugak..




kasut ni lembut jer..
masa jalan rasa macam xberpijak di bumi yang nyata ...
kui3...


rupanya bukan kaki mama ajer yang bengkak..
kaki papa nyer bengkak jugak..
sebab tu papanya nak satu jugak..
kui3...



pilih kasut over dari mamanya taw...



alaaa2 supermodel tuuu....


xaci...kasut papanya mahai dr mamanya...


puas atiii...dua2 org dpt....



last2 en suami mesti kata macam ni
seronok ler tewwww...
seronok ler tewwwwwwwwww....
haha....
mestilah mak sronok nokssssssss....




*love u papa*

6 comments:

  1. Hehe tumpang seronok tgk gelagat uolls. Hana dulu pun since dh tau pregnant, hubby dh xbg pakai high heel, cepat2 pi cari kasut mcm u. Selesa sgtkn pakai kasut gtu. Tambah2 if kaki bengkak nanti. Tapi alhamdulillah, kaki Hana xbengkak lagi so far.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oklah xbengkak lagi..wani hari tu dlm 5bln dh bengkak...pas2 org nasihat tdo kaki bg tinggi ckit..mmg berkesan lah...

      Delete
  2. seronok nye dpt kasut baru....lepas ni mintak baju baru lak yeh...hehehe....sweeet...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronokk lah..tp mmg perlu sgt kasut tu..lau x mmg sakitt sgt kaki...

      Delete
  3. saye sepanjang mengandung beli 9 pasang kasut n selipar..sampai hujung2 ni..tinggal satu jer yang muat..tak mo beli dah..takut nanti pas beranak kaki mengecut bali..sayang kat semua kasut2 tu dah tak ley pakai..:) kasut scholl memang besh giler kan..!! tapi mahal sikit ar..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 lah duk pikir beli skg nnt pas branak mesti xmuat...sbb kebesaran kaki dulu ngan skg mmg jauh berbeza...he3...skg nk cari saiz 41 puas round2 kedai..he3...

      Delete