Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, April 12, 2012

moga-moga inilah kali terakhir aku shopping online







tangan aku ni kalau buka facebook mesti nak click kat baby stuff tu..
bila dah tengok kompem lah berkenan kan..
bila dah berkenan kompem lah gatai-gatai nak order kan...
sampai kekadang aku fikir banyak sangat pulak lah menda alah ni..
bila dah tahu baby dalam perut ni gegurl aku jadi sensetif pulak tengok menda comel-comel..
kena order cepat-cepat..
he3...



nama pun anak askar..
wajib sangat ada jumper ni..
he3...
suka sangat papa baby bila tgk baju ni...




disebabkan papanya aktif bersukan..
maka mama dengan baby harus pergi menyokong papa..
jadi kena lah beli baju ni..
kembang kempis hidung papa tgk baju ni yer...




ini dah nampak gaya macam aku nak berniaga lah pulak..
ha3..
en suami pesan
" dah-dah lepas ni jgn dok beli kasut atau stokin dah.kaki baby cepat besar"
baik boss!!!




comel sangat...
tak tertahan jiwa aku untuk beli..
kasut bot baby..
dah terbayang-bayang baby pakai nanti..
he3...




kan dah cakap aku sensetif tengok menda comel..
disebabkan kecomelan bip ni aku sambor lah dua...
mesti comel kan masa baby pakai nanti
*terbayang-bayang*




yang ini aku tak beli online..
masa balik pahang hari itu singgah kedai ni..
en suami nak cari baju untuk adik beliau...
aku kompem-kompem lah terjah bahagian baby..
terkejut ko bottom dan mitten tu hanya rm2.00 dan rm2.90
barut rm2.50 dan rm3.00
topi rm6.90
kompem-kompem sangat lah aku rembat...
he3...



murah-murah sampai buat aku rasa nak ambil 2,3...



mood sekarang : menahan nafsu dari terus dan terus membeli secara online..ohh terseksanya...he3













9 comments:

  1. wah,byk betol stokin
    hehehehe
    samelah ngan ekin
    hihihi

    ReplyDelete
  2. jumper suit askar tu samelahhhh... hehe
    tp yang rimau tu cuteee sangat!!!

    ReplyDelete
  3. nice knowing u!! thanks sebab sudi jadi followers!
    hehe. suka baju tiger tu! comel!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah shopping byk nie...tp mmg cute ble di tengok2x/.tu yg geram nkbeli kan.hehe

      Delete
  4. naty baby dh kua lg la mengila soping on9 nih...anis dulu 1st tyme dpt anak buah mmnjg soping on9 bli brg2 kt die...smpai skg m2u diharamkan ada wet dlm tuh..haha..kalo x ari2 anis soping untuk anak sendiri lak...anak sndiri lg over nk soping kt die...kne thn nafsu je kalo tgk bnda2 comey kt fb nih..hehe

    ReplyDelete
  5. tq follow blog umie.. :)

    comel plk bju jumper yg harimau 2... hehe..

    ReplyDelete
  6. Nak tanya kt mne nk beli jumper askar tu...cute la

    ReplyDelete