Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, May 3, 2012

rezeki anak

alhamdullillah..
bulan ni ada macam-macam rezeki masuk..
alhamdullillah..
sabtu lepas teringin nak makan ayam mcd sebenarnya..
tapi pergi pagi2 deorang kata ayam xgoreng lagi..
sebab deorang nak habiskan yang breakfast nyer dulu..
kecewa...
sob3...
dah lah nak cari parking susah...


terus en suami bawa gi secret recepi lak...
ajak makan chicken chop dia..
oklah...
sebab dah lapar..
kita hentam jer lah..
alhamdullillah..
kenyang sgt..
rezeki anak mama nak makan kat situ..
nasib baik tak ambil kek indulgence walaupun teringin..
en suami duk suruh ambil jer mna nak makan..
tapi sebab dah ada aiskrim jadi tak ambillah..











lepas makan-makan terus pecut ke melaka..
ada sambutan besday mak sedara..
alhamdullillah..
rezeki anak..
ada sebijik kek chocolate indulgance secret resepi...
aku telan ntah bpe potong..
he3...


en suami jugak ada beli 2 biji bb yang sama..
konon-konon nak romantik gitu..
tanya kenapa belikan bb ni..
en suami jawab sebab nanti senang nak update pasal anak..
boleh tak macam tu??
he3...
rezeki anak..
eh yeke rezeki anak yang ni..
bukan rezeki mama ngan papanya..
kih3..



masing-masig xreti guna lagi..

tapi smp skg aku xreti guna bb ni..
pakai mcm hp biasa jer...
rindu hp yg dulu..
sebab ada msg2 zaman bercinta dan bertunang dengan en suami dulu..
ada dekat 4000 msg..
sob3..
kenangan semua tu..



lagi satu rezeki kami satu keluarga..
alhamdullillah..
selamat sudah membeli sebuah mpv untuk keselesaan kami sekeluarga..




tp alhamdullillah...
cita-cita en suami nak beli sebelum baby keluar tercapai jugak..
rezeki anak..
selesa sikit kalau nak travel jauh-jauh..


alhamdullillah dengan rezeki kurniaan Allah..


p/s : dh hampir 5bulan kerja...batang idung gaji pun xnampak lagi..sob3..
ikhlaskanlah hati hambaMu ini Ya Allah...

6 comments:

  1. tersenyum membaca catitan rezki yg ditulis nie...semoga dipermudahkan selalu..amin

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah....byknye dapat rezeki bulan neh
    saya tumpang gembira:)

    ReplyDelete
  3. alhamdulilah....semoga dimurahkan rezeki lg....:D

    ReplyDelete