Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, May 31, 2012

set bersalin pilihan hati...

nak minta pendapat kawan2 blogger..
kongsikan set bersalin yang dibeli atau dipakai...
aku sampai sekarang duk kompius nak pakai yang mana..
yang penting mak aku kata kne pakai gak set2 pas bersalin ni...
mcm2 produk yg ada dalam kepala otak ni..
tapi tak taw mana yang ok..
rasa macam berkenan nak pakai tanamera...
bila rasa nak cepat kurus rasa nak beli nona roguy..
kadang2 rasa nak pakai yg amway...
kompiussss nyer...
pening kpla pikir..
tapi aku beli pas bersalin smu tu...
cuma skg duk google2 lah mne yg ok...

mohon kawan2 kongsikan yer produk yang dibeli atau dipakai =)
tqsm...

12 comments:

  1. saya prefer tanamera sbb mmg pesen tak makan jamu2 ni...haha

    ReplyDelete
  2. Sama la kita tengah konpius..hehehe..tanamera ke nona roguy..adoii..padahal lambat lagi nak beli ni. hehehehe.

    ReplyDelete
  3. linda nie pon dok pk2...pdhal lmbt lg...yela...kne cbar ngan inciksuami soh kc krus pas pntg..memg kne pntg betol2 la...owh....

    ReplyDelete
  4. Saya dulu pakai nona roguy, sebulan berat turun dari 61kg(last timbang before bersalin) ke 48kg. Taktau la sebab nr ke apa.. Dulu teringin gak nak beli Tanamera tapi ntah camne terbeli Nona Roguy lak.. Hehe..

    ReplyDelete
  5. dulu mase anak first pakai amway..biase2 jer..mahal tp pakai tak abis pun..rase cam membazir plak.. so kali ni beli yg murah skit tp bace testimoni dlm pa & Ma, ramai yg kate ok..so kali ni pilih mustika ratu saje..

    ReplyDelete
  6. So far hana bli tanamera. Sebab my mum pesan jgn nak bli set bersalin yg perlu mkn all the jamu or benda alah ubat-ubatan semasa dlm pantang, tkt baby panas n efek pada baby kan, sbb kita menyusukan baby. After that nak makn ubt apa2, mknlah. hehe then bla baca testimoni tanamera pun best2 ye, sgt efektif.

    ReplyDelete
  7. sy gune nona roguy...terpulang sbnrne nk beli set bersalin ape...asalkn jge makan mse pantang nti boley kurus punye...
    tp sy akan continue makan phytonatal sbb da bersalin ni tetbe ade masalah sembelit...wuwuw...

    ReplyDelete
  8. saya mkn set shaklee(utk 40hr shj)+vit alfafa(utk byk susu)..xmakan set jamu sbb sy ni drh o+ n gerenti anak ada kuning..anak kuning xleh mkn jamu..

    ReplyDelete
  9. teman dulu amik set sendayu tinggi :)

    ReplyDelete
  10. kalo darah o, gerenti ke anak kene kuning?..

    ReplyDelete
  11. i beli tanamera sbb bkn penggemar jamu2an.. ;-)

    ReplyDelete
  12. anak pertama pakai hak tradisional je, mak cik kat kampung jual, ank kedua, gatal tgn skit, pakai amway, bengkung dia, tk suka sgt sbb tak ketat. anak ke tiga ni tak tau lagi mcm mana....tgh confius juga....

    ReplyDelete