Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, September 29, 2012

Sakina 3 bulan, mama dan papa setahun :)



 lama mendiamkan diri..
konon2nya sudah kembali..
tapi malas lah menulis ni..
masa lapang dah tak banyak sekarang...
kalau tak sekolah aku main dengan Sakina..
kalau kat sekolah free jer aku mengepam..
memang xde masa nak mengular...hua2...

alhamdullillah di usia 3 bulan lbh ni Sakina sihat dan makin comel..kui3...
berat sudah 6.5kg
tinggi sudah 60cm
senang sangat menjaga beliau..
bangun tido sengih sorang2..
siap boleh mengekek2..
maknyer bantai tido jer..
ohh minggu depan dah start nak hantar gi BS..
ohh mama sangat berdebar sayang..
opah Sakina dah nak pulang ke kg..sob3...





buah hati mama dan papa..
disebabkan Sakina memang reject frozen ebm, so aku kena lah gigih memerah..
pagi petang siang malam aku memerah keringat*tipu sgt!*
aku sampai sekolah kul 7.30 sampailah pukul 12.00 tghri waktu aku penuh..
jadi dapat perah lepas pukul 12...
dapatlah 2 botol*susu aku xsemeriah mana*
dah rasa macam kais pagi makan pagi pulak untuk Sakina ni..






Sakina makin hari makin bijak..
mulut memang riuh..
kalah mulut emaknya..
mungkin terkenan sbb aku kuat membebel kat student masa mengandung dulu kot..kui3...
Sakina hanya menangis kalau nak tido..
kalau beliau menangis maknanya cepat2lah dodoikan beliau..he3..





motip gambar ni???
saje mengenang kenangan..
gambar ni diambil semasa berbulan madu di Pulau Langkawi...
disanalah tempat terhasinya Sakina ni kot..
haha..
16 september 2012..
alhamdulliah dah setahun berkahwin..
setahun berbahagia bersama...
setahun berduka bersama...
setahun makan bersama...
setahun tido bersama...
ooohhhh indahnya....
bilakah nak dapat anak no 2 ni???*mau kena lempang laju2 dengan mak aku*


p/s : dah 5minggu en suami kursus di johor..
oh rindu...
blk beliau nnt berangan nak sambut ulang tahun perkahwinan...
ooohhh x sabar ;p



8 comments:

  1. comelnyaaa:)
    moga jadi anak solehah:)

    ReplyDelete
  2. amboi..x sbarnye dia nk dpt ank no2..hehehe..ap pn..selamat ulgthun jugak..semoga berkekaln dunia akhirat

    ReplyDelete
  3. Happy anniversary.... hehe
    Seronoknya menyambut ulangtahun bertiga...
    Baby sgt comeyyy

    ReplyDelete
  4. happy aniversarry dear....smga bhgia till jannah....

    Sakina makin comeyy...bambam...

    ReplyDelete
  5. sakina sangat comel dan bambam..!!! :) neway...hepi anniversary dear..moge terus kekal hingga ke syurga..amin..:)

    ReplyDelete
  6. hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

    ReplyDelete