Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, December 13, 2012

Zoo Melaka

Minggu lepas en suami dah start cuti..
tak tahu nak pergi mana, so ajak en suami jalan2 kat Zoo Melaka..
Tak jauh pun dari rumah kami..
dalam sejam lebih jer.. 
tiket untuk dewasa rm10...
Nur Sakina masuk free ajer..

Nur Sakina memang buh siap-siap dalam stroller..
ishhh kompem tak larat nak dukung gebussss ni..
nasib baik behave jer dalam tu..
muka Nur Sakina selamber dekk jer..
mama dengan papa ajer yang excited terlebih..
bila nampak rimau,
"Sakina tu harimau..aummm..aummm"
tetap muka beliau buat dekk..
ahh sentap mama taw..
enjoy lah sikit nak ;p





























































nama ajer pergi zoo..
tapi gambar haiwan tak ada..
sebabnya kami lagi comel dari haiwan2 disana..
hahahaha...

p/s : entri dah basi..lama benor terperap dalam draf...ngehehe...

3 comments:

  1. hehehe...linda lg..tyme pregnant 7bln msuk zoo tepeng...

    ReplyDelete
  2. bkn main senyum lebar lagi dah dpt susu ehh...

    ReplyDelete
  3. comelnya dia..kejap je dah besar kan..hehe..anak aeen tengah pantang 30 hari dah bawak gi zoo..heheh...

    ReplyDelete