Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, January 17, 2013

Nur Sakina selsema teruk

alhamdullillah Nur Sakina dah pun 7bulan...
wah sekejap betul masa berlalu..
*sedih jap*


masuk umur 7bulan ni Nur Sakina  selsema..
selsema yang sentiasa meleleh jer air hidung nyer..
memang malam selasa hari tu Nur Sakina tak tidur..
menangis sepanjang malam..
tak pernah macam ni..
sampai aku pun menangis sama..
dah lah en suami xda..
sob3...
nasib baik ada mak aku..
terima kasih mak..
luv u so much lah...

esoknya bawak gi klinik..
doc bagi ubat dan mc 2hari..
bukan untuk Nur Sakina..
tapi untuk emaknya..
he3...
maseh doc sebab memahami...

alhamdullillah Nur Sakina dah tak selsema..
cuma kadang2 badan dia rasa panas...
bila cek suhu xdemam pun..
tapi tetap aku pantau..
tidur 3 hari ni pun tidur2 ayam...
@_@



mama upah mainan nak bg cepat sihat..



sekarang ni asyik gigit jari jer



temam mama minum sementara tunggu doc datang



monyok jer muka



waktu ni dah sihat sikit



hidung melelh...tapi tetap nak try merangkak..
  

p/s : Nur Sakina rindu papa dia kot..
dah dekat sebulan tak jumpa..lagi 2minggu...huhuhuhuhuhuhuhu...

6 comments:

  1. Naurah pernah selsema meleleh2 sebelum ni. Hana sedut hidung dia guna mulut. Esoknya dah baik.

    ReplyDelete
  2. nak tumbuh gigi sakina ni kot, Aish selesema masa nk tumbuh gigi hari tu, meragam je smpai mak dia bwk pergi emergency sebab nangis sepanjang malam, dah habis ikhtiar, x tau nk buat apa.

    ReplyDelete
  3. sakina cepat sembuh ye... ;) nnt boleh main mainan...

    ReplyDelete
  4. musim sekarang tak menentu sian sakina.. cepat sembuh yer..

    ReplyDelete
  5. arissa so far tak pernah lagi selsema yang teruk. Alhamdulillah. takper dear...selsema kali ni utk membina antibodi akan datang.. :)

    ReplyDelete