Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, February 4, 2013

welcome back sayang

hoyeeee...
hoyeee....
hip hip horeyyy...
hip hip horeyy...

senangnya dalam hati kalau beristeri dua..
ehhh....ehhh...
pangggg kang....

alhamdullillah...
happy sangat...
en suami balik hari ni..
setelah 2bulan berjuang untuk negera..
ewahhh...

macam2 benda dah rancang nak buat dgn en suami.
@_@


rancang nak gi honeymoon..
 boleh bagi kina adik ni...
pangggg sekali lagi...
kahkah...

so beli promosi ke morib dekat mydeal..
masa beli hari tu rm198..
baru2 ni tgk rm168+breakfast lg..
cissssss betul...




tapi tak tahu bila boleh pergi..
kerja en suami bukan boleh kita nak rancang awal2..
kang tak pasai2 xdapat cuti..
menonggeng mak cik ni kang..


mula nak pergi raya cina ni..
tapi sepupu bertunang maka ke kelantan lah kita..
lepas tu zasss terus ke pahang rumah mentua...
alaaaa bila nak berhoneymoon ni..
ishhh ;p

deal ni valid sampai disember tapi kena booked before april..
so en suami please..
kesian kat kina xda kawan...
hahaha..
ok diam...
gelak anda sangat gatal...





4 comments:

  1. hahahaha
    kina jangan kcu daun tau
    hehehehe
    nak kawan x?
    lalalalalaaaa~

    ReplyDelete
  2. ha3 gelak goleng2 da nih ha...

    ReplyDelete
  3. susah kan kalo husband yg bekerja dlm bidang ketenteraan/kepolisan ni..susah nk tau cuti dorang...huhu..nk rancang awal2 pn ...takot last minit xjd ...2 yg x best..huh

    ReplyDelete
  4. Hehehe...bila kita menulis dalam hati yg gembira..org yg baca pun tersenyum sorang.. selamat bergembira yer...

    ReplyDelete