Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, March 13, 2013

Kena buang semua headband Nur Sakina

Headband Nur Sakina kebanyakkannya dah ketat...
Kepala Nur Sakina kan makin membesar...
Bila kak ngah aku tagged aku artikel ni, maka aku haruslah mempiungggg semua headband tersebut dan gantikan dengan yang baru yang lebih besar seiring dengn saiz kepala Nur Sakina..
Mak mak lain pun kena piungggg jugak yer...tak pun bg kat baby lain yg sesuai saiz kplanya...

P/s : Nur Sakina dah pandai buang sendiri headband..puas mama mengacah tetap dia ingat ada benda atas kepala...tension mak nokkkksssss...

7 comments:

  1. dah baca pasal ni..asalkan tak ketat rase nye ok jer bagi anak pakai kan...

    ReplyDelete
  2. i suka pakaikan aisya yg beli kat lovely lace sbb lace dia lembut n tak ketat.kalau agak2 nampak bekas tu sure sakit..

    ReplyDelete
  3. sy memang pastikan benda tu longgar...risau kalau ada bekas..

    ReplyDelete
  4. yeay nur sakina dapat headband baru..hehehe..
    die dah pandai rimas bile ade benda asing kat kepale..
    hehe..

    ReplyDelete
  5. mujur anak dara 2 ada 1 jer headband he3...

    nur sakina nak dpt headband baru la yer...

    ReplyDelete
  6. ekin belikan zara headband sume jenis x ketat
    memg saje beli besar skit
    pastu ekin jahit ikut selesa kepala die...
    bile dah besar skit, boleh bukak
    jgn beli yg ade getah putih tue
    kesian tgk klu baby pakai...berbekas kepala

    alhamdulillah zara masih steady lg pakai headband

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan =)
    Alisha pun byk gak headband tp semua dh ketat2..
    so far yg boleh gune ada 3 jek.tu pun jenis x ketat n jenis kait =)

    ReplyDelete