Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, March 14, 2013

Pure marine collagen

Kak kat sek aku promote benda ni..ada 3 jenis AA , AAA dan AAAA...
Eh dah mcm beteri pulak..
Tiga2 jenis ni smu rm20 ke bawah...
Teringin nak cuba sbb akak tu kata boleh menegangkan apa yg lendut...ehhh muka tawwwww...heee...
So blk ni kena tnya en suami..
Kalau dia setuju aku beli...
Beli untuk dia jugak kan...heee...

3 comments:

  1. hr tue try rs gak ofismate punye
    errkkk...x sedap
    naseb bek ms tue selesema, xde deria rs sgt
    hehehehehe

    ReplyDelete
  2. Kawan cakap wlpun bau tak best tapi kesannye positif, nak cantik kena sacrife sikit.

    ReplyDelete
  3. banyak review pure marine collagen ni berkesan..tapi tak pernah nak try lagi..hihi

    ReplyDelete