Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, April 15, 2013

Mainan baru

Satu hari tu ternampak blog juaimurah ada jual baby walk yg untuk anak kita main tolak2 tu..konon2 untuk melatih deorg berjalan..maka tanpa diduga mama ni terberkenan..tapi kat juaimurah dah terjual..maka mama google2 ada banyak org jual yg baru antara harga rm100-rm130..semalam ajak en suami cari kat jj seremban2.. tapi tak da jenama playskool..yg ada fisher price...mahai lah kan..maka berjalan lah ke anakku..ada tapi xda jenama..harga rm99.90..so bg Nur Sakina testing tolak..testing naik...wah nampak teruja...terus papa kata "kak bungkus!!" Amboi bang...bincanglah dulu..aku kurang berkenan sbb klu blh nak yg playskool..harga lbh kurang sama jer..tp papanya bukan boleh..klu dah penjual tu tunjuk cara guna , layan kita elok2 kira wajiblah beliau beli..sbb kalau tak beli beliau rasa bersalah terhadap org itu...aishhh papanya tak boleh bawa gi survey pasni..kang hbs smu dia beli...maka kesimpulannya kami belilah juga benda tu dan Nur Sakina nampak gembira menjadi pomen terhadap kereta kecilnya..pon pon ponnnnnn...

P/s : macam makcik mesin rumput lah pulak budak tecik ni..

P/s : jangan ada orang kata dia dok beli yang sama macam ni cuma rm30.90 kat psar malam..memang aku bebel kat en suami..arghhhh...

4 comments:

  1. cantik.tak sabar nak beli..

    ReplyDelete
  2. waa....nak beli jugak utk zara
    tp papa zara x bg
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. alolo seronok dapat menan baru ye..

    ReplyDelete
  4. airiell punya odw nak beli...dady die xkasi beli...tp mumy gedik nak beli jugak...dh oder kt fb..stok abis..kna tgu 2 w...

    ReplyDelete