Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, May 6, 2013

Cancel lagi


En suami postpone gi Lahad Datu..
Pergi bln 6 ni pulak..huhu..
Ada hikmah postpone sbb anak masuk wad..
Kalau en suami xda di sisi mau pengsan mamanya...heee...

Dah 2x cancel nak gi gold coast morib tu..
Dah kompemkan nak gi 30 n 31.5 ni tetb en suami kena gi latihan pulak..huuu
Kacewa..kacewa...
Mau rasa pergi berdua dengan Nur Sakina..
Tapiiiii tak best lah kan...heee..
Dah geng bertiga mesti lah mau pergi sama2kan..
Untuk cari geng keempat...ehhh!!!
Kena cari tarikh baru lah pulak....

P/s : alhamdullillah bn menang...semoga dpt memerintah dengan adil dan telus dan bagilah gaji naik lagi...ehhhh!!heee...

P/s : nanti nak cerita pasal penyakit Nur Sakina hari tu dan tentang insurans...

4 comments:

  1. huhuhu.. memang tak best pergi tanpa suami kan...

    ReplyDelete
  2. susah kan kalo suami keje polis ke tentera ke ...susah betul nk deal kalau nk bercuti...elok da plan..da booking terpaksa cancel or postpone sbb dia bertugas kan..huhuh..

    ReplyDelete