Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, May 14, 2013

HARI IBU PERTAMA


First time sambut hari ibu tahun ni..
Tahun lepas Nur Sakina berenang2 dalam perut lagi..
Semangat ajak en suami balik ipoh..
Thn lepas mak datang senawang..
So sambut dekat senawang jer..
Kali ni mak tak datang maka kami anak beranak pulang lah ke kg..


Tak sambut besar2 mcm dulu..
Sebab along dan angah xda..
Yang ada hanya family abg chik dan family aku serta wife angah..


Abg chik aku mcm biasa..
Dia yg kan uruskan bab makanan..
Kali ni beli dominos jer..
Aku pulak bab hadiah..
Pening nak beli apa..
Last2 kami sepakat laki bini nak belikan mak hp..
Hp yg blh video call dan whatsapp..
Maju lah mak pasni..
Blh sign up facebook lah...heeee...
Mak pulak hadiahkan aku lesung batu..
Wahhhh...maseh mak..
Dah dekat 2thn kawen lesung batu pun xda lagi..
Pasni blh bt sambal belacan..
Yeaaaaa...


Untuk aku en suami cuma wish jer..
Huk...huk...
Ingat ada bunga sejambak ke..
Teddy bear besar org ke..
Nan adooo...


Tapi..tapi..tapiiii kan....
Semalam balik dari sekolah nampak macam ada kotak putih atas meja mkan..
Ehh kotak apakah itu?????
Rupanya en suami bt suprise..
Serius terkejut dan terharu..
Speechless..
Sobs..sobs..
Thanks papa..
Mama dan Nur Sakina sangat menyayangi papa..
Semoga hubungan kita berkekalan..
Berbahagia..
Dikurniakan cahaya mata yang ramai serta soleh dan solehah..
Thanks again papa..


P/s : mood masih terharu + nak beranak lagiiiiii lah...heeeee..
P/s : bulan depan hari bapa...nak beli apa lah untuk papa sayang...

1 comment: