Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, June 19, 2013

Banyakkan susu badan

Sebelum ni aku ada cuba satu produk nak banyakkan susu badan.. Tapi tak berjaya.. Masa umur Nur Sakina 10 bulan aku dah mula campur susu tepung untuk Nur Sakina sebab produksi yg merudum..

2 bulan lepas masa pergi follow up check Nur Sakina, aku sembang dgn sorang nurse..aku cte lah aku sakit kpla sgt2.. Muntah dan rasa nak pitam.. Dia cte dulu dia pun mcm tu.. Lepas tu ada satu pakcik tu bgtaw kat dia amalkan makan satu produk ni.. Lepas dia mkn produk ni alhamdullih magrain dia hilang.. Gastrik tak pernah dtg dah.. Selama ni dia pkai spek mata.. Alhamdullillah dah 2thn dia xpkai spek slps amalkan produk ni..dia pun syorkan aku beli menda ni..dan2 pas blk dari hospital ajak en suami gi cari..tapi hampa 3,4 kedai xda..last2 kedai yg ke5 baru jumpa..2 pun memula tuan kedai tu kata xda..bila nak kuar kedai baru dia kata ada..kehkeh..


Alhamdullillah dah dekat 2 bulan amalkan..ada beberapa perubahan yg ketara yg dpt aku sendiri rasakan..

1) breast kembali bengkak..maknanya susu byk lah kan..siyes dah berkurun tak bengkak..lepas beberapa hari makan terus bengkak susu..ketar2 aku drive balik rumah nak susukan Nur Sakina..

2) alhamdullillah sejak amalkan produk ni aku dah kurang bersin dan selsema..untuk maklumam korang aku ni pantang habuk, panas, sejuk kompemmmm bersin kuat punya..huhu...


En suami pun amalkan jugak..Nur Sakina pun aku bagi rasa sikit..setiap pagi sblm pergi kerja aku dan en suami akan makan sorang sesudu..insyaAllah produk ni akan kami jadikan suplement untuk kami suami isteri dan anak2..


Ni lah produk nyer..aku panggil menda ni jus kurma..rasanya sedap..boleh lah ditelan oleh lidah aku yg pemilih sgt ni..kotak dia xsempat aku nak snap sebab dah selamat en suami masukkan dalam tong sampah..kehkeh..









Aku beli ni dgn harga rm39.00 sekotak..oklah untuk seisi sekeluarga kan..kalau korang nak beli gi cari kat kedai2 jamu tapi kalau korang nak aku tolong belikan pun boleh..tapi postage korang tanggunglah..ngehehe..dan tapi lagiii kalau breast korang tak bengkak jgn cari aku pulak..hehe..ni review dari pengalaman aku sendiri yer..tiada paksaan dari sesiapa..kihkih..

P/s: kalau nak beli just email aku yer..
        wani_sazuwani@yahoo.com

5 comments:

  1. okeh... ini sgt menarik.... nnt akak nak cari gak la... tq dear...

    ReplyDelete
  2. eh..boleh cari ni...kalau tak jumpe baru cari Wani semula mintak tlg beli ye..hehe..tq share info.

    ReplyDelete
  3. Kurma memang terbukti milk booster :) hehe..boleh try jugak ni..

    ReplyDelete
  4. owh...kne try gak la...da nk stat keje nie..

    ReplyDelete