Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, June 24, 2013

Kudap kudap untuk Nur Sakina Batrisya

Morning!!!
Assalamualaikum..

Nur Sakina lepas admit hari tu selera makan dia berkurang..dulu pantang suap kompem dia nganga..macam2 aku try masak tapi dia makan setakat 5,6 suap jer..lepas tu luah..huhu..

Sampai kekadang aku rasa frust sangat sampaikan kata kat Nur Sakina " mama tak nak dah masak untuk Kina, banyak buang dari makan"

Tapi seorang mak..mulut jer pot pet pot pet..periuk belanga tetap keletung keletang..

Satu jer aku perasan dia suka makan kentang goreng..kalau pergi macd atau kfc mesti order kentang..Nur Sakina mesti makan banyak..tapi tak elok lah kan..

Makanya aku buat sendirilah kentang goreng tu.. Beli kentang biasa tu, hiris halus2, goreng garing2 dan siap untuk dingap oleh Nur Sakina...






















Happylah sikit hati emaknya bila ada gak menda yang nak dikudap kudap oleh Nur Sakina :)




2 comments:

  1. nyum2...sedapnye..mintak auntie sikit..heheh..

    ReplyDelete
  2. Dia suka kentang la tu..lps ni blh buat mash potato..hihi

    ReplyDelete