Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, June 27, 2013

Topeng muka

Wahhhhh..
Semenjak dua tiga menjak ni aku rajin bertopeng..
Kekonon nak bagi berseri bagai..
Tapi best lah pakai mask ni..
Sejuk jer muka..
Rasa segar..
Tapi payah sikit lah..
Sebab baru jer landing, Nur Sakina dah meraba2 nak nenen..
Adoyaaa..xdpt nak enjoy pakai mask sepuasnya...
Skrg ni klu Nur Sakina tdo jer aku pakai mask..
Tak kira lah waktu tu tengahari rambang pun...



Memula beli dekat watson..pakai ambil jer pun jenis apa..nasib pakai tak naik jerawat bak cendawan...huahua..





Pastu tgk kat groupon ada jual..laju jer beli..rm48 untuk dua kotak..sekotak ada 12 keping..so semua skli ada 24 keping..




Ni bukan mask..ni sabun basuh tgn..terpukau dgn kecomelannya..so beli lerr..heee..ehh tetiba rasa hello kitty ni comel sgt!!


P/s : surat pengesahan xdapat2 lagi..stresssssssssssssss!!

1 comment:

  1. Salam, sy follow blog sis n sis follow blog sy yer...jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com untuk mendapatkan harga istimewa untuk produk Shaklee. TQ for your support.

    ReplyDelete