Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, July 3, 2013

Kak Long Nur Sakina Batrisya

alhamdullillah...
dalam dok stress stress tu dok lekat jugak..
kehkeh..
insyaAlllah lagi 8 bulan Nur Sakina akan jadi kak long..
alhamdullillah Allah memberi lagi aku peluang menikmati moment indah ini...

perasaan??
happy sangat..
dulu masa Nur Sakina tak tertunggu2 sebab kawen2 terus lekat..
bunting pelamin org kata..
lepas bersalin Nur Sakina bulan 6 thn lepas, bulan 4 thn ni baru aku dtg period..
so go on jer lah..
dari lepas pantang sampai semalam aku dah guna hampir 8 upt..haha..
yela kan period tak datang dr lepas bersalin Nur Sakina...dok asyik ingat aku pregnant jer..
haha...


Nur Sakina nampak macam bertambah manja...
pantang cakap aaaiipppp sikit...
dah cebik2 muka...
geram jer mama tgk..
hehe...




nanti kembali boboyot macam ni lagi =)






bayi comel ni pun dah berusia 1tahun 2bulan..



semoga anak dalam kandungan ini membesar dengan sempurna dan sihat..
semoga dipermudahkan segala urusan...
amin...

13 comments:

  1. Alhamdulillah..tahniah.jg kandungan kedua ni baik2..:)

    ReplyDelete
  2. Waah.. Alhamdulillah tahinah awak... take care!

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah, tahniah ye :-)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...congratzz!!!!nak jadi k.long dah..wah..anis jelez sgt2 taw...tingin nk peknen..tingin nk baby lg..tp pk tkt xterkejar....

    ReplyDelete
  5. wehuuuu...ade geng lagi...congrats dear....:)

    ReplyDelete
  6. ramainya kawan blog dah start preg...tahniah..

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah rezki utk cikgu..semoga allah permudahkan ye mia doakan

    ReplyDelete
  8. Alhamdullillah..terima kasih yer semua..

    ReplyDelete
  9. Tahniah! Bestnye moment mengandung kan :)

    ReplyDelete