Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, July 16, 2013

Scan 6minggu

Semalam pergi klinik sebab nak amik ubat muntah dan mc..sambil tu nak scan..lama doc dok godek2 perut xnampak apa..doc suruh gi buat upt blk..dan result upt 2 line terang bederang..so doc bg dua pilihan..1) dia bt surat untuk refer ke hospital. 2) tunggu lagi 2minggu lagi dan scan balik..doc kata mayb mengandung luar rahim sebab rahim tak kembang pun..perasaan aku sekarang? Sedih sgt dan takut..kena tunggu 2 minggu dulu..klu xnmpk lg kne operation...huhu..sapa2 ada pengalaman yg scan masa kandungan 6minggu xnampak apa tapi kandungan semuanya dalam keadaan baik blh share pengalaman tak??



Kali ni alah sikit..pagi2 dah muntah..bawa kereta pun kepala dalam keadaan  tingtong..en suami gigih cari pelam epal sebab tetiba si bini teringinnnnnn sangat nak makan...

9 comments:

  1. don't wori la wani,insyaAllah ada baby tu..slalunya 6minggu memang xnmpk sgt,kalau nmpk pun nmpk kantung je kot..doa byk2 supaya baby dlm keadaan yg betul ok..;)

    ReplyDelete
  2. hope sume okey..jgn risau sgt..try pg doc lain plak...
    maybe die je yg xjmp..

    ReplyDelete
  3. cuba g klinik lain plak...myb resultnya berbeza....

    ReplyDelete
  4. Tahniah u, tak tau u pregnant.. dont worry la, sebabkan wife offimate saya mulanya2 doc ckap pregnant di luar rahim then dia g hospital kerajaan, rupanya klinik swasta silap.

    ReplyDelete
  5. semoga bayi baru awak dlm lindungan Allah
    saja main hide n seek ngn mummy kot.
    try gi scan kat tempat lain la tgk cmne pandangn doc lain

    ReplyDelete
  6. alahhhiiii~ semoga semuanya ok.sabar ye.haiii sedapnya pelam epal.hehehe

    ReplyDelete
  7. mase pregnant raees dlu pun 6 minggu x nampak lagi..doktor swh datang lagi 2 minggu...Alhamdulilah ade nampak..dun worry..insyaAllah ok tu...

    ReplyDelete
  8. i pun 6 minggu xnmpk lg dulu..ade kantung jek..after 2 weeks br nmpk..heh..inshaaAllah..everything will be fine dear..

    ReplyDelete