Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, August 20, 2013

Kembali bertapa di kk



Sejarah!!
Semalam dlm sejarah sbb aku bertapa kat kk dr pukul 2pm - 5.40pm...stressssss sangat..sakit2 pinggang aku..semalam jugak dlm sejarah sbb kne cucuk 4x untuk ambil darah..sob2..cucuk yg pertama darah tak keluar..cucuk pulak yg kedua..bila anta lab, lab xleh proses sbb darah dh beku..aku tahu slps sejam setengah menunggu..aduhai napelah tak gtaw awai2.. Ambil darah ketiga, tgn blh kiri pulak..darah tak kuar..last2 ambil darah kat blkg tpk tgn..tu pun darah xbpe nk kluar..puas dirodok2 br kuar...huhu T_T


Alhamdullillah hb 12.9..aku rasa tu antara hb aku yg terbaik..selalunya 10.9 aje..
Berat..wooooo..pengsan!!

Mood bila jumpa doc mmg dh kelaut..sbb lama sgt menunggu..tp bila doc scan..terus happy blk..baby aktif bergerak..kecil lg tapi sgt aktif..smpai doc kata tak reti dok diam budak ni... Heeee..macam kak yong Sakina jugak lah tu...hehe..

Semoga adik Nur Sakina membesar dengan sihat dan sempurna..

7 comments:

  1. Proses yg biasa di kk...huhuhu...tahniah ye...:-)

    ReplyDelete
  2. sama la mcm ain...nak buat buku pink utk 2nd baby nie dari kul 2 sampai kul 5 lambat gilerrrr......1st checkup hb ok...11..skang ni turun 9.9...mengamok nurse kat kk tu..hahahaha

    ReplyDelete
  3. aikk... sakinah dpt adik yek... tahniah... =)

    ReplyDelete
  4. Lahaiiii lamanyaaaa.rara dulu bertapa masa nk tgu result kencing manis.tu pn dh tensi

    ReplyDelete
  5. Huuuu. part nak bertapa kat kk tu lah yg paling malas dan buat stress! =_+

    ReplyDelete