Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, October 23, 2013

Kisah benar bukan lakonan






























Papa baru masuk hutan 2 hari nak oiiii..kesian tgk..mulut dok panggil papa!papa!papa!mama pun xmeroyan macam kamu..haha...



P/s : sapa tgk lap u mr arrogant smlm???masa babak mak dia kne pukul depan bapak dia pastu anak dia menanggis panggil mama!mama! Siyesssss menitik air mata keibuanku..sobsob..



12 comments:

  1. aduuuh....kakak rindu dengan papa yeh....ain tgk pic ni pun ain lak terasa sebak...huuhu..

    ReplyDelete
  2. pandai!!!
    kesian die rindu papa tuh..

    ReplyDelete
  3. rindu papa ye si comel.. alaa cian.. Nanti papa balik yer lepas habis kerja kat hutan..
    Saya tengok ceita Mr Arrogant yang scene pukul maknya, anaknya nangis peluk patung.. Touching sangat

    ReplyDelete
  4. seyes syahdu kalau tengok anak merindu smpai gitu...pandai pulak dia peluk gambo n cium gambo papa.....:'(

    ReplyDelete
  5. Alolo sia dia. Arissa hr tu pun bila ngis je ayah ayah ayah.. sobs!

    Ad tgk. Eee geram je tgk. Hahha.

    ReplyDelete
  6. alahai. pandainye dak ni.
    :)

    seriuos beb.
    terkedu ku nengok gambo ni.
    rindu papa yer?

    good girl lah dia tu :)

    ReplyDelete
  7. alahai...hati aty yang sendu tengok gambar2 ni....kesian nyer kina...rindu kat papa dia...sobsobss...

    ReplyDelete
  8. alaaa pandainya dia..rindu sangat ngan papanya..:)
    Salam Kenal..:)

    ReplyDelete
  9. kesiannye sakinah, nanad tgk pon rase sebak dah...nanti papa balek eh kina...

    ReplyDelete
  10. sedih la dia tu... huhuhuuh klu lin, mesti join touching2 skali ngn anak.. .:P

    ReplyDelete