Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, November 8, 2013

GIVEAWAY by EKIN JAMAL

ayuhhhhh kawan2...
jom join giveaway yang mama zara buat ni..
mama kina pun sibuk nak join..
nak dapatkan hadiah besh!!
boleh buat hias rumah baru nanti..
kehkeh...







u all just follow jer syarat mama zara yg simple ni yer :)






masa deepavali hari tu sepupu Nur Sakina, Danial Haikal datang senawang..
kami bawa pi makan kat kedai mamak..
nama pun deepavali kan..
kena makan ala2 india lah..
lagikan muka kami ada ala alaaaaa arab anak mami..
haha...


ini gambar yang dipertandingkan ;p








"anak2 mami sedang menikmati roti canai...mamakkkkk roti canai rende!!"




hadiah dia besh2..
u all boleh ngintai kat empunya blog..
ada rezeki blh lah menang...
silalah vote kami yerrr!!
kahkahkah...
peace yo....



2 comments: