Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, November 18, 2013

Hanging garment steamer iron






Siapa ada pakai iron macam ni? 
Ok tak? En suami dah berkenan sangat..
Dok berangan senang nak iron uniform dia nanti..
U all yg dah ada pakai rasa OK atau KO??


P/s : weekend hari tu ada pergi perak homec 2013... Nanti kita up bab tu pulak yer :)

3 comments:

  1. i pakai yg brand panasonic...i x brp suka, utk iron baju2 licin ok la...tp utk iron baju cotton susah giler, kena pakai iron biasa...so kalau u tanya i, i lagi prefer iron steam yg biasa drp hanging ni...tp kalau nk gosok baju kemeja & baju kurung jenis licin, mmg berbaloi la beli...mcm i, hubby tak pakai kemeja so mcm membazir lak beli hari tu...kikiki

    ReplyDelete
  2. based on penceritaan kawan2.. mcm xbagus kalo rege below rm500..if nk beli, beli yg mcm pekerja kt pasaraya guna tuh...yg almost rm1k ke ats..yg tuh mmg quality terbaik n mmg senang,. kalo setakat panasonic, philips, ade jenis material yg mmg susah nk licin pakai steam iron cmni...

    ReplyDelete
  3. pernah tengok mende ni kat kedai tudung Ariani. Nmpk cam senang je nak iron

    ReplyDelete