Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, December 31, 2013

Kenangan 2013

Tahun 2013 ni ada kenangan yang best dan ada yang tak best untuk dikenang..ringkasan sudah lah yer..

APRIL


Nur Sakina kne operate sbb ada cycst bawah mulut..kalau ingat2 balik jadi igauan buat aku..Alhamdullillah semuanya selamat sekarang..


JUN


Bercuti di Morib Goald Coast..kenangan terindah sangat sbb sambut birthday 2 insan tersayang di sini.. Kat sini juga adik Nur Sakina diproses..ehhhh!!!!


JUN



Kecewa..gagal dalam pertukaran..pertukaran hujung tahun ni pun gagal lagi..sedih!! Moga ada sinar tahun depan..



Alhamdullillah sudah disahkan dalam perkhidmatan..masa ni happy sgt sbb blh  beli rumah dah..haha..


JULAI


Alhamdullillah..bertambah seorang lagi ahli keluarga kami..insyaAllah due bulan 2 2014..


NOVEMBER


Alhamdullillah.. Dapat kunci rumah..hari ni baru start buat wiring..insyaAllah kalau ada rezeki sebelum raya cina siap semua renovation...


DISEMBER


2 kali kne admit wad sbb bleeding..motif sgt upload gambar makanan kat hospital..haha..


SELAMAT TINGGAL 2013..
SELAMAT DATANG 2014..

Semoga tahun 2014 memberi kebahagiaan lagi buat kami sekeluarga..semoga ada berita gembira yang sangat2 dinantikan awal tahun ni..berharap sangat T_T

2 comments:

  1. Hampir semua kenangan manis kecuali yang pertama tu. Semoga tahun 2014 akan jadi tahun yang lebih baik untuk sis

    ReplyDelete