Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, December 26, 2013

Mendobi baju adik kakak

Alhamdullillah hari tu kne admit sehari jer..esoknya dah blh keluar..tapi tompok2 coklat still ada..sapa ada pengalaman macam ni yer.. Yg sepanjang kehamilan ada tompok2 coklat ni..uri semua ok kat atas..ari tu doc bt pap smear..sakit!! Dan berdarah!!huhu...bulan 1 nnt br tahu result..

Baju baby dah beli..beli sikit jer dulu..baby kan cepat membesar..

7 pasang ni saja dekat 200hengget..pengsan jap..



Dalam bakul ni barang2 kakak dulu..barut bedung stokin..semua kita recycle balik..




Rasa excited nak basuh baju baby ni sama macam basuh baju kakak dulu..hehe..


Sampai sekarang tak decide lagi nak guna set berpantang apa..tetiba rasa nak pakai NR sbb byk reveiw yg berat badan cepat turun..ehh mstilah mak buyung overweight ni sukeeeeee!!!

6 comments:

  1. dah tau gender eh? boy ke girl? :) tiba nak jemah gender anak orang..haha

    ReplyDelete
  2. mhalkan bju bby. sbb tu lin suka beli sikit2. tak terasa sangat. tp sbnrnya sama je amount dia.

    ReplyDelete
  3. syok tengok orang mendobi baju baby..
    eksaited ok..

    ReplyDelete
  4. baju mahal.
    beli time sale jer.
    #lap air mate

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan :)

    sy pun ada pengalaman kuar darah sikit masa preggy 5 bulan.
    memang doc buat pap smear jugak walaupun scan uri ok, kat atas.
    Doc tak dapat detect punca darah kuar.
    semoga Allah permudahkan urusan awak. InsyaAllah takde ape2.

    http://allboutherlife.blogspot.com/

    ReplyDelete