Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, December 11, 2013

Rumahku Syurgaku : Alhamdullillah kunci sudah di tangan

Hari isnin lepas 9.12.13 kitaorang laki bini pergi amik kunci kat opis Mega 3..tak dapat pun surat suruh amik kunci tapi minggu lepas en suami call opis dia kata start minggu depan dah boleh amik kunci..apa lagi hari isnin jer terus serang opis ni..hehe..










Alhamdullillah impian kami laki bini nak duduk umah sendiri dah tercapai..

Lepas dapat kunci terus pergi melawat rumah.. Betul lah u all kata tu diaaaaa beratuq org dok promote syarikat depa..tinted lah, grill lah, wiring lah..aishhh nak seram pulak aku..kacau jer org nak cek defect..
Tang tinted jer kitaorg dah tersangkut..
InsyaAllah petang ni dah pasang..
Petang ni jugak ada panggil org nak dapatkan quatition harga extend dapur..


Duit lepas ni kcingggg kcinggggg $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

4 comments:

  1. wah... best masuk umah sendiri...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Tahniah ye..
    Pasni best sikit nak decorate rumah sendiri

    ReplyDelete
  3. seronoknya dah dapat kunci umah sendiri. huhu :)

    ReplyDelete