Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, December 13, 2013

Rumahku Syurgaku : Tinted Rumah




Alhamdullillah rumah dah siap di tinted..kos untuk tinted rm450..tingkap di living hall dan master bedroom sahaja..kami decide amik kaler hijau yg jenis USA punya..cina tu lah kata..kalau dia tipu maka kami kena tipulah..haha...amik yg 3 layer punya..ada waranti 5tahun...en suami berkenan kaler brown mulanya..tapi mestilah incik bini guna kuasa veto!!hijau menang!! Haha..

    Guna khidmat jeff untuk tinted


    Tinted cermin master bedroom


    Mak buyung pun nak bergambo









Settle bab tinted!!!yeaaa...
Sekarang bab renovation..
Dah dpt beberapa quation..
Melayu ada, indon ada, cina ada, bangla pun ada...
Harga semua lain2..
Pening kepala fikir..
Yang penting kitaorg nk yg bt kerja kemas dan punctual..
Kena bt keputusan secepat mungkin sbb myb isnin dah nak start reno..


Semoga Allah permudahkan segala urusan kami.. Jauhkanlah kami dari manusia2 yg akan mengambil kesempatan terhadap kami..amin...


9 comments:

  1. wah...sungguh cantek rumah u!!! selamat mendeco & hapi reno!! $$$ ceng.ceng! ^_^

    ReplyDelete
  2. cantiknya rumah dia..design moden

    ReplyDelete
  3. excited tgk org renovate rumah....happy renovating :)

    ReplyDelete
  4. Slmt mendeko..tak sabar tggu hasilnya

    ReplyDelete
  5. wOW... BEKENAN NYA NENGOK UMA DIA LA...
    KAMI DOK TUNGGU TAUN DOPAN WOOOOO...

    ReplyDelete