Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, January 31, 2013

Wednesday, January 30, 2013

Rabu tanpa kata~~~

Nak berkata-kata jugak...
Tak kira...tak kira...hahaha...
Nur Sakina dah boleh duduk..
Tapi kita kena dudukkan dia..
Baru 2 kali Nur Sakina berjaya duduk dengan sendirinya..
Syabas mera beta!!!

Nak tunjuk juga first time mama pakai shawl halfmoon...
Perasan sangat jadinya ;p
Ok dah...dah..diam...diam mama...
Layan gambar jer lah...

Thursday, January 17, 2013

Nur Sakina selsema teruk

alhamdullillah Nur Sakina dah pun 7bulan...
wah sekejap betul masa berlalu..
*sedih jap*


masuk umur 7bulan ni Nur Sakina  selsema..
selsema yang sentiasa meleleh jer air hidung nyer..
memang malam selasa hari tu Nur Sakina tak tidur..
menangis sepanjang malam..
tak pernah macam ni..
sampai aku pun menangis sama..
dah lah en suami xda..
sob3...
nasib baik ada mak aku..
terima kasih mak..
luv u so much lah...

esoknya bawak gi klinik..
doc bagi ubat dan mc 2hari..
bukan untuk Nur Sakina..
tapi untuk emaknya..
he3...
maseh doc sebab memahami...

alhamdullillah Nur Sakina dah tak selsema..
cuma kadang2 badan dia rasa panas...
bila cek suhu xdemam pun..
tapi tetap aku pantau..
tidur 3 hari ni pun tidur2 ayam...
@_@



mama upah mainan nak bg cepat sihat..



sekarang ni asyik gigit jari jer



temam mama minum sementara tunggu doc datang



monyok jer muka



waktu ni dah sihat sikit



hidung melelh...tapi tetap nak try merangkak..
  

p/s : Nur Sakina rindu papa dia kot..
dah dekat sebulan tak jumpa..lagi 2minggu...huhuhuhuhuhuhuhu...

Friday, January 4, 2013

Nur Sakina tutup aurat










opah Sakina pinjam anak tudung opah jap yer ;)

Wednesday, January 2, 2013

Teman tidur Nur Sakina

masa pergi jalan2 kat melaka hari tu tersinggah lah pulak kedai jual bear-bear..
maka HARUS lah mama rembat satu untuk Nur Sakina..
pilih punya pilih mama berkenan yang ni..
boleh lah buat teman sepermainan dan teman setiduran*apa punya perkataan daa* Nur Sakina...








Nur Sakina bersama minie cokolat celup..celup..celuppp!!



Nur Sakina suka juga dok main dengan minie cokolat celup..celup..celuppp ni...
bila dia dok menyusur ke depan, dia angkut sekali minie ni...
tapi lama-lama aku tengok dia buat dekkk jer dengan minie ni..
rupa2nya cinta Nur Sakina sudah beralih arah...









ko hader ???



aduhai....macam2 lah perangai anak mama ni...
botol ini dijadikan bantal peluk...
kamu comel sangat...
ngeheheheeee...