Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, March 14, 2013

Pure marine collagen

Kak kat sek aku promote benda ni..ada 3 jenis AA , AAA dan AAAA...
Eh dah mcm beteri pulak..
Tiga2 jenis ni smu rm20 ke bawah...
Teringin nak cuba sbb akak tu kata boleh menegangkan apa yg lendut...ehhh muka tawwwww...heee...
So blk ni kena tnya en suami..
Kalau dia setuju aku beli...
Beli untuk dia jugak kan...heee...

Wednesday, March 13, 2013

Kena buang semua headband Nur Sakina

Headband Nur Sakina kebanyakkannya dah ketat...
Kepala Nur Sakina kan makin membesar...
Bila kak ngah aku tagged aku artikel ni, maka aku haruslah mempiungggg semua headband tersebut dan gantikan dengan yang baru yang lebih besar seiring dengn saiz kepala Nur Sakina..
Mak mak lain pun kena piungggg jugak yer...tak pun bg kat baby lain yg sesuai saiz kplanya...

P/s : Nur Sakina dah pandai buang sendiri headband..puas mama mengacah tetap dia ingat ada benda atas kepala...tension mak nokkkksssss...

Kek 9 bulan

First time makan rainbow kek..
Yupppp sedap sangat...
Makan kat manggo cafe..
Sapa dok senawang blh pergi...

Kek sempena kelahiran ke 9 bulan Nur Sakina...
Mama yg bedal tapi mama suap jugak Sakina...
Bru besday girl tak sentap...
Heeee...

Tuesday, March 12, 2013

9bulan

Alhamdullillah Nur Sakina Batrisya genap 9 bulan hri ni...
Makin bising mulutnya..
Makin aktif..
Kuat memanjat..
Kuat makan mcm mama..heee
Yang paling mama excited adalah Nur Sakina dah tumbuh gigi sebatang..
Semalam baru mamanya perasan..
Raba-raba kat gusi dan rasa tajam-tajam...
Yeaaaaa...syabas mera beta!!!!

P/s : mama dan papa sangat menyayangi Nur Sakina..terima kasih kerana membahagiakan mama dan papa dengan keletahmu....

Monday, March 4, 2013

Praying for LD

Please...please stop blaming but keep praying for them...

Tentang kematian pun nak dipolitikkan..sangat2 sedih...

Lupakan tentang politik..
Satukan hati kita wahai umat islam..

Ya Allah Kau lindungilah para pejuang di LD..
Kau lindungilah penduduk LD..
Amin...

P/s : terasa sebak semasa menyanyikn lagu Negaraku di perhimpunan tdi..

Sunday, March 3, 2013

Hospital Pantai

Sekarang kitaorg sekeluarga di hospital pantai ipoh...bukan Nur Sakina yang masuk wad tapi anak Along aku...masuk wad sebabnya nak kena asma...doc bgtaw antara puncanya sbb ayah yg kuat merokok...huhuhu....en suami please lah berhenti...huhuhuhu...

Get well soon yer adriana iffah...