Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, January 17, 2014

Rumahku Syurgaku : Hob & Hood

Masa ada ekspo barang rumah kat ipoh hari tu aku dah booked siap2 hob dan hood ni..

Ble jenama fortile sbb promosi yang dibuat pun ok..

Design dia pun aku minat..





Design lengkung2 mcm ni lah aku minat..
Lagipun ni antara yang paling murah..



Untuk dapur aku amik yang ni.. Amik yg 2 tungku jer sbb ada terbaca review kalau amik yang 3 tungu api dia jadi slow..

Ikut hati nk ble pakej yg dgn oven skli..tapi mahai bonar lah pulak..so pendamkan shja perasaan itu..kita pakai jerlah oven comel hadiah kawen dolu2..


Minggu lepas pas settlekan bayaran terus diaorang hantar..nak buh dalam stor mmg dah xmuat..
Dah sepenuh-penuhnya dengan lampu dan kipas..
So sumbat dalam kereta en suami..haha..

Harga hob dengan hood ni masa promosi rm2200..
Tak tahu lah mmg harga mcm tu ataupun mmg murah sbb promosi..

InsyaAllah minggu depan dah boleh pasang kot sbb skrg kitchen cabinet on progress..yeaaa..yeaaa...

No comments:

Post a Comment