Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, January 6, 2014

Rumahku Syurgaku : Langsir done!!

Alhamdullillah bab langsir dah settle..
Kitaorg tempah 12.12.13 haritu..semalam kedai dah call nak pasang..nak pasang apa nyer..rumah dah macam tongkang pecah sbb dalam proses renovation..





Ni langsir untuk tingkat bawah..ada diskaun 10% semeter..


Langsir cam kaler2 gold tu pulak untuk master bedroom..


Ni night curtain untuk tingkap bawah


Ni night curtain untuk bilik master bedroom..






Dua2 langsir buat pattern macam ni..satu   untuk master bedroom dan ruang tamu bawah..

Untuk2 bilik lain..kemudian cite..kita tempah jer lah kat jakel atau nagoya..xmampu den nak tempah semua kat sini..

Totally lost untuk dua set langsir ni rm1400..siap ukur, siap jahit dan siap pasang..

5 comments:

  1. lawa! tapi blh tahan mahal gak yer harga langsir tu...hihi

    ReplyDelete
  2. cantek langsir.....tp harga...telan air liuq la..hehe...

    ReplyDelete
  3. cantek. mahal sikit takpe, janji puas hati...

    Kalau nak beli, kami kena menyimpan duit dulu la gamaknya

    ReplyDelete
  4. I don't know you n you don't know me tapi akak tgk langsir pilihan kita sama dan dekorasi ruang tamu juga lebih kurang sama......thumbs up!! hehee

    ReplyDelete