Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, January 22, 2014

Rumahku Syurgaku : Renovation Progress (Kitchen Cabinet)


Bahagian besarkan belakang ni dah siap..cuma tingkap xpasang lagi..



Panjang kc ni dalam 18kaki..


Suka batu2 kecik yg kat tempat memasak ni..

Cina tu kata mayb dalam minggu ni siap pintu kc ni..kita tunggu dan lihat lah..
Tak tahu sempat ke tidak siap sebelum raya cina..
Grill pun baru jer tempah semalam..
Nnt kita up pasal grill pulak yer...
Daaaaaa...

2 comments:

  1. salam kenal. nama saya nurinkhairi. on the lookout for blog2 yang tgh buat kitchen cabinet coz nak buat jugak tak lama lagi

    ReplyDelete
  2. Mesti cantik rupa sis bola dah habis renovation nanti.

    ReplyDelete