Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, February 11, 2014

Dah selamat bepindah


Alhamdullilah..jumaat lepas dah selamat kami sekeluarga duduk di rumah baru..bersyukur sangat sebab aku dan xlarat nak panjat umah bertingkek tingkek tu..dengan Nur Sakina yg makin meragam..wuaaaa...makin nak dapat adik makin kuat nangis...wuwuuwuwuwuwwuuuuu....











Rumah masih kosong lagi..dl kan duk kuarters kerajaan..semua perabot disediakan..

Ni dah duduk umah sndri memang kopak lah duit..

Nak kne beli perabot dari ruang tamu, ruang makan dan bilik tido..

Pengsan tgk duit keluar..en suami pulak jenis nak beli semua siap2..pengsan!!!!!

Umah pun xberhias lagi..aku pun dah tak larat..skrg pun dah 36minggu..dah sarat sgt rasa..tapi masih gagah mop atas bawah..haha..

Doc dah bgtaw aku kne bersalin sebelum 9.3 atau tepat2 9.3..tak boleh overdue sbb kes bleeding hari tu kan..so, baby come baby come babyyyyy...keluar lah cepat..mama dah ready jer ni..haha..
Cuti aku start mohon 27hb2 ni...yeaaaaaa...



P/s: suara Nur Sakina dah terkenal kat taman aku..malu mak nak oiii..kuat bonar ekau nangis...


11 comments:

  1. suka juga tengok rumah lapang camni..luas..senang nak menyapu..:)
    dah tak lama dah sakina nk dapat adik....

    ReplyDelete
  2. Wow... bwst nyer... nmpak lapang jek... siling cntik... suma cntik...

    ReplyDelete
  3. woooo...nk dkt bersalin dah.....ok la tu...rumah pun dah siap...baby baru pun bakal keluar...best2...:)

    ReplyDelete
  4. Tahniah da pindah..Cantik rumah..tapi umah besar pengsan nak kemas..lg2 kita yang gagah berbadan 2 ni kan?Mujur rumah jaz setingkat je..tapi tu pun rasa nak pengsan..hahaha

    ReplyDelete
  5. memang camtu perangai si kakak kot...sama mcm hani, si kakak awliya makin meragam bila nak dapat adik....bila adik dah kuar, masyaAllah lagi la kena byk bersabar tgk perangai dia huhu....btw tahniah dah masuk umah baru...bestnya!!!!

    ReplyDelete
  6. waaaa...cantik sgt..theme black n white ke ni..mmg cun! apepun smuge dipermudahkan urusan bersalin! =)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. Cantiknya wp x deko lagi. Berkilat memancorrrrr.... take care yer.

    ReplyDelete
  8. salam kenal ;) datang singgah and follow

    ReplyDelete