Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, February 19, 2014

Rumahku Syurgaku : Sofa



Alhamdullillah sabtu lepas sofa yang kitaorg tempah dah sampai..
Amik masa 2 minggu jugak lah sbb nak warna hitam..
Kalau x sofa ni warna putih..
Berkenan sangat dengan warna putih..
Balik rumah fikir 2,3 hari banyak risiko amik warna putih ni...
So kami laki bini decide amik warna hitam..




Kalau warna putih memang cantik..
Warna hitam ni pun risiko jugak..
Nur Sakina suka benor letak bedak kat sofa ni...
Lepas tu saja guna kuku dia dok gesek2 kat sofa..
Aishhhh seriau mak ko ni dengar nak oiii...
Sofa ni kami amik 1+2+3..
Bila dah masukkan dalam rumah..
Nampak beso pulak sofa ni...
Mak aku kata ni saiz2 giant yg duduk ni.. Haha...




Tapi masa dia hantar tu kerusi 3 seat tu ada koyak sikit..
So sabtu ni deorg akan hantar yang lain..
Kalau ikut en suami dia terima jer kerusi koyak tu...
Aishhh sabo jer lah dengan laki den ni.. Redha memanjang!!



4 comments:

  1. Wah cantik2..Jaz pun nak sangat kaler putih..kononnya nak wat ala2 english style gitu...tapi bila pikir brulang kali xjadi..atlast ambik kaler slamat dark brown..Bila da pakai lbh kurang 2 bulan lebih ni, kalo kaler gelap ni, cpt plak nampak habuk..da lah 1 keje asyik lap je..ntah mane dtgnya habuk pun xtau r, umah bukan tepi jalan pun..

    ReplyDelete
  2. Dah masuk sofa.yeaayy!! Hehe. Suka putih jugak. Kalo boleh nak sofa putih jugak,tp fikir jenuh nanti,so amek dark brown. Tp perabot dalam bilik sendiri sume putih.hehe.

    ReplyDelete
  3. betol la, kalau hitam ni cepat sgt nampak debu...mcm tv kat rumah i la, hari2 kena lap...sabo je la...huhu

    ReplyDelete