Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, March 26, 2014

Pantang Koboi

Hari ni dah hari yg ke 32...
Pantang sendiri sahaja...
So banyak lah benda skip kan..
Alhamdullillah mama dgn baby sihat2 sahaja...
Baru sebulan kitaorg dah berjalan sakan..
Balik ipoh, balik pahang pastu siap gi nilai beli karpet..hehe...
Masih menyesuaikan diri menjaga dua anak sambil menyiapkan segala kerja rumah sendirian..
Terabur jugak kadang tu..
Nasib ada en suami yg membantu...












Seronok layan kerenah anak2...
Deorg berdua ni berpakat agaknya..
Kalau kakak tido, adik berjaga..
Elok2 adik tido, kakak pula berjaga..
Dah tu bila masanya mama nak tido anak2 oiiii..
Tapi tu semua best..
Layan keletah anak2..
Boleh kurus mama!!
Haha..





Jarang update sbb line internet kat rumah baru ni sgt lah worst..aiyoooo..


5 comments:

  1. org tua tua dulu selalu marah... kene pantang bebetol... nak nak time ujung nak abis tu... pakai seluar pon x leh... takot bentan... sbb boleh menyebabkan kematian... xtau betol ke tak?

    ReplyDelete
  2. pantang koboi ek..heheheh....as long kite jaga kesihatan dgn baik ok lah kan...baby comeyyy....:) rasa seronok tu berganda2 bila anak dah bertambah kan...walaupun letih..:)

    ReplyDelete
  3. jaga makan jugak tau..
    ishk kalau tau kat mak marah kan..dah keluar berjalan ek.

    ReplyDelete
  4. naughty. pantang koboi. huhu... :( selamat berkenalan.jom singgah blog.

    ReplyDelete
  5. huaaaa kalau dgn mak rara ni.mst pokpek pokpek mulut dia.hehehe

    ReplyDelete