Cinta Hati Mama Papa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, May 23, 2014

Bilik princess Sakina dan Safira




Taraaa..taraaaa...taraaaaa...hahaha bajet sunggguhlah mak sorang ni!!

Alhamdullillah dah siap bilik anak dara den...
Tapi tak 100% lagi sbb almari baju anak xbeli lagi..masih disusun dlm bakul...
Ada 2,3 perkara masih tertangguh..
Nantilah bajet dah lari benor..
Mak pak dah xleh pi mana..
Dok diam2 jer lah kat umah..
Hahaha..



















Setakat hari ni Sakina tak berjaya lagi tidur di sini..kejap kejap jer dia masuk..golek golek pastu lari masuk bilik mak paknya...xpe nak..slow2 yer..mama faham sgt keadaan ni..sbbnya dl mama darjah 2 pun masih tidur dengan atuk n opah..hahahaha....larikkkkk!!!!!malu i!!!!





10 comments:


  1. cantik comforter / bedsheet tuh! beli mana. cute la bilik ni. untung sakina safira dpt blk lawa cmni.

    ReplyDelete
  2. comelnyaa.. sangat pinky yang soft dan cute..
    kalau bagi tdur kat sni mmg best.hehe

    ReplyDelete
  3. weee..pinkish...cantek2...:)

    ReplyDelete
  4. best giler bilik both princess..really nice n cosy..:)

    ReplyDelete
  5. kemasnyaaaaa bilik....errrr mana letak wardrobe baju ek...leh share tak sbb tak nmpk plak dlm gmbr...;)

    ReplyDelete
  6. cantiknyaaaa.....bed frame beli kat mane yang??aahhhh..cantik lah..jaz bagi 5 bintang. Hehehe

    ReplyDelete